TEAMWEAR 4U

logo_teamwear4u_400px

RICHARD LEENDERS

RICHARD LEENDERS

Manager

Naast de passie voor Givova, is Richard (45) al sinds 2002 zelfstandig ondernemer en eigenaar van Leenders Design in Sittard, één van de meest toonaangevende keuken- en badkamer speciaalzaken in Limburg.

Zijn hobby’s zijn voetbal, handbal en in zijn vrije tijd is Richard jeugdtrainer van VV Sittard C1. Kortom, sportliefhebber pur sang.

RON MOHREN

RON MOHREN

Manager

Naast de passie voor Givova, is Ron (42) eveneens al ruim 12,5 jaar zelfstandig ondernemer in de detailhandel als eigenaar van Giant Store Sittard-Geleen en Bikestyle Mohren & Slangen in Brunssum.

Zijn hobby’s zijn voetbal, handbal, tennis, wielrennen,en in zijn vrije tijd eveneens -samen met Richard- jeugdtrainer van VV Sittard C1.

RYAN & MICK

RYAN & MICK

Allround

Ryan Leenders (13) & Mick Mohren (13) zijn vrienden, klasgenoten, teamgenoten bij VV Sittard C1 én allround medewerkers van Teamwear 4U! Naast allerhande werkzaamheden zoals inpakken, uitpakken en klaarmaken voor bedrukking, met name actief als professioneel “Givova testteam”.

Voordat de producten onze showroom bereiken, zijn ze dus eerst door beide heren uitvoerig getest. Maakt u zich omtrent de uitstekende kwaliteit van Givova dus absoluut geen zorgen! 🙂

    Back to top