U KUNT UW GELD MAAR ÉÉN KEER UITGEVEN!

A

Teamkleding en/of sportkleding kun je tegenwoordig op zo veel verschillende plaatsen kopen dat het bijna onmogelijk is om zich te onderscheiden. Mega kortingen en/of commerciële oneliners vliegen je om te horen, maar Teamwear 4u is anders dan anderen!

A

Wij denken dat niet alleen de láágste prijs telt, maar dat de beste prijs belangrijker is!

A

Wat het verschil tussen de laagste en beste prijs is? Dat leggen wij u graag tijdens een persoonlijk gesprek in onze showroom uit! Teamwear 4U is ontstaan uit pure passie voor de (voetbal)sport en de 'ergernis' waar veel clubs, spelers, trainers en ouders/begeleiders gegarandeerd mee kampen.

A

- Uitverkocht!

- Tijdelijk niet leverbaar!

- Nog steeds niet leverbaar!

A

Veel clubs en/of verenigingen gaan langdurige 'wurgcontracten' aan met leveranciers/winkels die op het eerste gezicht lucratief lijken, maar uiteindelijk toch niet zo voordelig voor de club/vereniging blijken te zijn!

A

Wij kiezen bewust voor kwaliteit en betrouwbaarheid wat betreft levertijden en voorraad, natuurlijk in combinatie met een eerlijke, scherpe prijs en selecteren daarbij de merken waar wij op kunnen vertrouwen.

Teamwear 4U zorgt er voor dat van elke duur bestede €euro een bepaald percentage bij de clubs/verenigingen terecht komt. Zorgen er tevens voor dat uw leden kunnen profiteren van vaste lage prijzen en speciale clubaanbiedingen en creëren zodoende voor uw leden extra 'secundaire ledenvoorwaarden'.

A

PAARDESTRAAT 6

6131HC SITTARD

TEL: 06 - 51 35 52 29

INFO@TEAMWEAR4U.NL

0

BTW: NL.85.65.60.984.B01

KVK 66.45.646

NL26INGB0007402495