YOUR TEAM ... YOUR COLORS!

JARTAZI SUBLIMATIE ... ONGEËVENAARD!

A

Sublimatie is op dit moment de trend op het gebied van volledige tenues en juist op dit onderdeel is JARTAZI de absolute top! Een mooi shirt kan iedereen ontwerpen, maar kwalitatief hoogwaardige tenues produceren is een tweede!

Als één van de weinige beschikt JARTAZI over eigen fabrieken (ipv productielijnen) in oa. China, wat resulteert in niet alleen betere kwaliteit, maar nog belangrijker op dit gebied ... betrouwbare levertijden.

Maar goed, dit zijn mooie woorden die iedereen kan 'kopiëren en plakken' dus graag zouden wij u vrijblijvend willen uitnodigen omeen keer 'live' met een JARTAZI sublimatieshirt te komen kennismaken!

AA

STAPPENPLAN SUBLIMATIE

1. Kennismaking, wij nodigen u van harte uit in onze showroom

2. Vrijblijvende offerte, uiterlijk 24 uur na ons kennismakingsgesprek

3. Ontwerp, uiterlijk 48 uur na goedkeuring van onze offerte

4. Pasmaten, alle pasmaten (regular, body-fit, dames, korte/lange mouw) beschikbaar

5. Bestelling va. 1 stuk

6. Levering, gemiddeld tussen de 6 - 8 weken na bestelling

A

Hiernaast (rechts) ziet u enkele voorbeelden van sublimatie tenues van het schitterende merk JARTAZI. Zoals u ziet, alles is mogelijk! Duizend en één kleurencombinaties, logo's, sponsoren, clublogo's ... allemaal haarscherp en in een fantastische kwaliteit.

A

In onderstaande configurator kunt u in de standaard designs ook zelf al wat 'stoeien' met kleuren, logo's, tekst en type shirt. Leuk om een eerste indruk te krijgen, maar een 100% eigen maatwerkshirt (design, kleuren en opmaak) is natuurlijk nog exclusiever en daar helpen wij u graag bij, want dat kost natuurlijk niets extra bij Teamwear 4U.

A

SHIRT/SHORT CONFIGURATOR: