YOUR TEAM ... YOUR COLORS!

LAATSTE NIEUWS ...

28/12: ZVV Zittert JO15 (ook) powered by Jartazi!

In 2010 vormden deze mannen samen het toenmalige vlaggenschip van de JO/07 jeugd van VV DVO uit Overhoven en nog steeds gaan zij jaarlijks samen op 'mannenweekend' in het Duitse Kyllburg, en spelen zijn tussen Kerst en Oud en Nieuw het Hallenmasters toernooi in Stein. Mooie traditie die in ere gehouden moet blijven worden en daar horen natuurlijk ook nieuwe Jartazi tenues bij!

10/12: T4U ook uw adres voor bedrijf/werkkleding!

Zumum Fitness

Teamwear 4U is niet alleen het adres voor al uw sport/teamkleding maar ook voor werk en/of -bedrijfskleding. Dit weekend hebben wij weer enkele mooie projecten mogen uitleveren, te weten Zumum Fitness and More in Heerlen, Sili Creations in Sittard en Kiota in Weert. Namens Teamwear 4U, nogmaals bedankt voor het vertrouwen en heel veel plezier en succes met de nieuwe kleding!

26/11: Team Dipanegara Gym (ook) powered by Givova

Team Dipanegara

Dipanegara Gym is de Geleense sportschool van Fidi Muller die al sinds 1985 kickbokslessen verzorgd. Ga zeker eens een keertje kijken of vrijblijvend één of twee proeflessen volgen want kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Dipanegara. De lessen worden gegeven in een veilige omgeving waarbij plezier, samenwerken, zelfvertrouwen, discipline en respect staan!

25/11: ZVV Sittardse Boys (ook) powered by Givova

ZVV Sittardse Boys

ZVV Sittardse Boys is een 'nieuw' team dat dit seizoen in de 3e klasse speelt en de ambitie heeft om dit jaar mee te spelen om de bovenste plaatsen om zodoende de stap naar de 2e klasse te kunnen maken.

In deze geweldige, nieuwe kleding moet dat natuurlijk mogelijk zijn.

Mannen, bedankt voor jullie aankoop en heel veel succes dit seizoen!

10/11: Vereniging Fortuna '54 (ook) powered by Jartazi

Alle speelsters, trainersstaf en begeleiders van Fortuna ‘54 vanaf vandaag ook ‘powered’ by Jartazi/Teamwear4u.

Mooie club, mooie meiden in mooie kleding ...

Dit kan dus niet anders dan een mooie start van een mooie samenwerking zijn!As. zondag om 14:00 uur (Dames 2) en om 14:30 uur (Dames 1) zijn deze (mooie) dames voor ‘t eerst live in hun nieuwe (mooie) tenues te bewonderen op Sportpark MijnZuid in Sittard.Ga ook eens een keer kijken naar de ‘top’ van het damesvoetbal in onze regio!

01/11: Sporting Sittard `13 JO09/1 (ook) powered by Jartazi

Het vlaggenschip van de JO09 jeugd van Sporting Sittard '13 maakt de laatste tijd behoorlijk veel indruk op de voetbalvelden in onze regio.

De ene na de andere tegenstander wordt met ruime cijfers aan de 'zegekar' van deze geölide vechtmachine gebonden en daar hoort natuurlijk ook een eigen, exclusief 'combat' tenue in de clubkleuren van Sporting Sittard '13 bij!

08/10: HV Sittardia DC1 (ook) powered by Jartazi

Vanaf de wedstrijd van vandaag, op zondag 8 oktober om 12:40 uur in Voerendaal tegen Gemini DC1, is het C1 meidenteam van HV Sittardia naast één van de gezelligste teams (uit betrouwbare bron vernomen) ook één van de best geklede teams van de vereniging.

De meiden en hun enthousiaste trainers/begeleiders hebben namelijk vanaf vandaag (ook) de beschikking over schitterende geel/blauwe, Jartazi (warmloop)sweaters, gepersonaliseerd met hun namen en natuurlijk het ‘HV Sittardia clublogo’ ...

05/10: ZVV In de Bende '92 (ook) powered by Jartazi

De naam van zaalvoetbalvereniging In de Bende ’92 zegt het eigenlijk al, opgericht in 1992 met als thuisbasis sporthal De Bende te Landgraaf en op dit moment na drie speeldagen de trotse koploper in de Topklasse van het zaalvoetbal.

Morgen ontvangen zij al de nieuwe teamtassenen komende week worden de nieuwe tenues gepast, dus over 6-8 weken is In de Bende '92 (ook) volledig powered by Jartazi / Teamwear 4U.

Nogmaals bedankt voor het vertrouwen!

05/10: Voetbalshool Avolution (ook) powered by Jartazi

Avolution is een club neutrale voetbalschool, aanvullende op de trainingen bij de eigen clubs, waar voetbalplezier hoog in het vaandel staat. Bij Avolution wordt er enthousiast gewerkt om op een leuke manier de voetbaltechniek van jeugsspelers te verbeteren. De trainingen worden gegeven op de prachtige locatie van Afnorth in Brunssum met voldoende parkeerplaatsen, kleedlokalen, douches en een overdekte gelegenheid waar gezellig een kop koffie of thee gedronken kan worden. Neem zeker eens een kijkje op hun website.

A

30/09: Website Teamwear 4U online!

Vanaf vandaag is zoals u ziet ook onze website online. Dit betekend dat vanaf vandaag iedereen op het 'World Wide Web' kan zien/lezen waar Teamwear 4U voor staat, wat wij leveren, wie onze klanten zijn en waarom iedereen op z'n minst zichzelf de kans moet geven om te ervaren ... dat het ook anders kan!

Tot dusver hebben wij ons alleen de afgelopen maanden 'achter de schermen' hierop voorbereid, maar verrassenderwijs wisten toch al veel klanten ons te vinden via Facebook of nog liever 'mond op mondreclame. M.a.w. Teamwear 4U vanaf vandaag 'officieus' van start!

A

30/09: Nieuwe tenues voor VV Sanderbout

Sinds een aantal weken spelen er al een aantal jeugteams van VV Sanderbout in Jartazi en alle selectiespelers zijn vorige week al voorzien van nieuwe Jartazi tassen, maar desondanks kijken wij allemaal uit naar volgende week zondag als de gladiatoren van VV Sanderbout 3 hun opwachting maken in hun schitterende, nieuwe wedstrijdtenues.

Namens Teamwear 4U, nogmaals bedankt voor het vertrouwen, veel succes (en plezier) in jullie nieuwe tenues en op naar een mooie samenwerking!

A

30/09: Teamwear 4U ook dé leverancier voor alle soorten/maten tassen!

Bent u op zoek naar nieuwe tassen? Teamwear 4U biedt een ruim assortiment tassen van zowel Jartazi als Givova.

Van groot tot klein, met of zonder een schoenenvak, diverse verschillende kleuren en met of zonder (logo/sponsor)bedrukking ... Teamwear 4U regelt het allemaal.

Laat ons weten waarin u geïnteresseerd bent, dan maken wij graag voor u een passende, vrijblijvende offerte en ontwerp!

T

4

U

Laatst bijgewerkt op 12-12-2017 om 16:00 uur